Vilkår og betingelser

Bruk av nettstedet

Ved å bruke phone.no nettstedet eller produkter eller tjenester på phone.no, godtar du våre vilkår og betingelser. For å få tilgang til enkelte tjenester gjennom phone.no kan du bli bedt om å oppgi nyeste identifikasjon, kontaktinformasjon og andre detaljer. Hvis du ikke er enig eller ikke ønsker å være bundet av vilkårene i denne avtalen, ikke bruke eller få tilgang til nettstedet vårt.

Vi kan endre disse vilkårene fra tid til annen, og så du bør sjekke disse jevnlig. Din bruk av phone.no nettstedet vil bli ansett som en aksept av vilkårene eksisterende på den tiden.

1. Definisjoner
"Du" betyr at du, brukeren av phone.no nettsiden og "Din" skal tolkes tilsvarende. "Vi/Oss" betyr phone.no og "Vår" skal tolkes tilsvarende. Phone.no skal ha den betydning som beskrevet ovenfor. "Brukerinformasjon" betyr at personlige opplysninger som kan være levert av deg til oss via phone.no nettsiden. "Brukere" betyr at brukerne av phone.no nettstedet kollektivt og/eller individuelt som kontekst innrømmer. "Nettsted" betyr et område på World Wide Web.

2. Akseptabel bruk
Du aksepterer at all bruk av deg av phone.no nettsiden skal være i samsvar med følgende vilkår:
2.1. Du vil ikke legge ut eller overfører gjennom nettstedet phone.no ærekrenkende, truende, obskønt, skadelige, pornografisk eller på annen måte ulovlig materiale eller materiale som vil krenke eller krenke på noen måte på våre rettigheter eller andres (herunder immaterielle rettigheter, rettigheter konfidensialitet, eller rettigheter til personvern) eller forårsake ubehag eller ulempe. Du må ikke gi uttrykk for meninger som er vulgært, råolje, kjønnsdiskriminerende, rasistisk eller annet støtende. Alltid behandle andre brukere med respekt.
2.2. Du vil ikke legge ut eller på annen måte gjøre tilgjengelig på phone.no nettsiden ethvert materiale som du ikke eier uten uttrykkelig tillatelse av eieren av materialet.
2.3. Du vil ikke gjøre noe som påvirker operabilitet eller sikkerheten til phone.no nettsiden eller forårsaker urimelig ulempe eller krenkelser eller avbrudd til vårt personale.
2.4. Du vil ikke utgi deg for noen person eller enhet, eller uriktige opplysninger om din tilknytning til en person eller enhet.
2.5. Uriktig fremstilling av din konto eller nettsted som et phone.no tjeneste.

3. Tredjeparts nettsider
3.1. Du erkjenner og godtar at vi ikke er ansvarlig for tilgjengeligheten av tredjeparts nettsteder eller materiale du tilgang gjennom phone.no nettsiden.
3.2. Vi ikke bifaller, og skal ikke holdes ansvarlig for noe innhold, reklame, produkter eller tjenester på eller tilgjengelig fra slike nettsteder eller materiale.
3.3. Enhver omgang mellom Dem og tredjeparts annonsører eller selgere som finnes på eller via phone.no nettstedet, inkludert betaling for og levering av produkter, tjenester og alle andre vilkår, garantier eller representasjoner i forbindelse med slike omgang, er laget mellom deg og den aktuelle annonsøren eller handelsmann. Derfor er vi ikke ansvarlig eller erstatningspliktig for eventuelle tap eller skade av noe slag som oppstår som følge av slike forretninger.

4. Intellektuell eiendom
4.1. Alle opphavsrett, varemerker og alle andre immaterielle rettigheter til alt materiale eller innhold som leveres som en del av phone.no nettsted skal til enhver tid opptjent i oss eller våre lisensgivere. Det er tillatt å bruke dette materialet eller innhold bare som uttrykkelig godkjent skriftlig av oss eller våre lisensgivere. Du vil ikke, og du vil ikke bistå eller legge til rette for at tredjeparter kan, kopiere, reprodusere, overføre, distribuere, ramme, kommersielt utnytte eller skape avledede verk av slikt materiale eller innhold.
4.2. Hvis du blir oppmerksom på slike distribusjon eller kommersiell utnyttelse, godtar du å varsle oss umiddelbart.

5. Ansvar for og informasjonen på phone.no nettsiden
5.1. Vi vil ikke bli holdt ansvarlig for innholdet, nøyaktigheten, timing eller påliteligheten av informasjon eller uttalelser som finnes innenfor phone.no nettsiden.
5.2. Vi vil forsøke å gi phone.no nettsiden med alle rimelige omsorg. Bortsett fra loven, vil vi ikke være ansvarlig for kvaliteten, nøyaktighet eller egnethet for et bestemt formål av phone.no hjemmesider og ikke love at materialet finnes i phone.no nettside, eller noen av funksjonene finnes i phone.no nettstedet eller dets serveren vil fungere uten avbrudd eller forsinkelser eller vil være feilfri, fri for virus og feil eller er kompatibel med all annen programvare eller materiale.

6. Personvern
6.1. Du kan bli bedt om å legge inn informasjon om deg selv på ulike sider av phone.no nettsiden. Vi vil ikke bruke informasjonen du gir oss for noe formål som ikke er nedfelt i våre retningslinjer for personvern, annet enn som angitt på hvert sted hvor slik informasjon er bedt om.
6.2. Du er ansvarlig for fortrolig behandling av passord og konto. Alle aktiviteter som skjer under ditt passord eller din konto er ditt ansvar. Straks varsle phone.no skriftlig om enhver uautorisert bruk av passordet ditt eller kontoen. Sørg for at du logger ut fra kontoen din på slutten av hver økt. Phone.no har rett til å suspendere eller avslutte din konto. Phone.no er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader, tap eller skade som følge av at du ikke overholder våre vilkår.

7. Oppsigelse
Vi forbeholder oss retten til å umiddelbart avslutte din bruk av phone.no nettstedet hvis du bryter eller Vi har rimelig grunn til å tro at du sannsynligvis vil bryte disse vilkårene, eller du på annen måte engasjere seg i atferd som vi bestemme i vårt eget skjønn for å være uakseptabel.
Gardex
Rotter, skadedyr, skadedyrkontroll, skadedyrbekjempelse, musefelle.
NETTBO.NO
Restaurantsofa 2840,-
Kampanjepris pr. Meter
Gravco AS
Solid leverandører innen vann og avløpsarbeide. Vi håndterer drenering, graving, fuktskader, tette rør og spyling.
KONFERANSEBUSSEN.NO
Priseksempel 1900,- Oslo > Gardermoen
Be om pristilbud.
W.B. BRØNNBORING
brønnboring, energibrønn, vannbrønn, brønn, vannpumpe
BESTWEBDESIGN.NO
Komplett webside 4995,-
Ferdig med spesialdesign.
TANGENTENBAR.NO
Nittedals største utested
Buss til Oslo når vi stenger kl. 02.30
Septik Tank CO/AS
En solid leverandør av tømme-og vedlikeholdstjenester. Vi håndterer tømming av septiktank, oljeutskiller, sandfangkummer og fettutskiller.