HAPPY KIDS AS

HAPPY KIDS AS

Endre
Er din virksomhet rettet mot familiemarkedet?
Happy Kids Aktivitetsposer inneholder tegnesaker og aktiviteter designet for å rolig aktivisere barna så familier med og uten barn kan nyte alle dine fasiliteter. Ring oss eller bestill online nå!

Detaljert bedriftsinformasjon

Endre
Navn:
HAPPY KIDS AS
Adresse:
Skoggata 2, 1501 Moss
fylke: Østfold, kommune: Moss
Postadresse:
Postboks 222, 1501 Moss
Telefon:
21 39 24 80
Mobil:
957 87 248
E-post
Orgnr.:
997 023 315

Åpningstider

Endre
Mandag:
08:00-16:00
Tirsdag:
08:00-16:00
Onsdag:
08:00-16:00
Torsdag:
08:00-16:00
Fredag:
08:00-16:00
Lørdag
Stengt
Søndag:
Stengt

Firma beskrivelse

Endre

Happy Kids spesialiserer seg på trykte aktivitetsmaterialer for barn i alderen 3-10 år. Happy Kids er utviklet for bedrifter som ønsker barn velkommen, men som har behov for at de er rolig aktivisert og oppfører seg pent. Happy Kids utvalg av aktivitetsprodukter for barn hjelper virksomheter med å skape et miljø som kundene ønsker å komme tilbake til igjen og igjen. Det beste er at produktutvalget til Happy Kids stadig vil endres og utvides. Vi fornyer designene våre slik at barna ikke blir lei av de samme aktivitetene.

Vi har sett mange familier som må forlate restauranter rett etter maten fordi små barn fort blir rastløse og kjeder seg. Mange foreldre velger også å droppe helgeturen eller ferien av denne grunnen, som er synd ettersom studier viser hvor mye penger som genereres av familier! Ikke bare dette, men de fleste bedriftseiere har sett de usmakelige blikkene fra barnløse kunder når barn som gjør ugagn i restauranten eller butikken. Her kommer Happy Kids aktivitetsposer inn i bildet!

Happy Kids aktivitetsposer holder ikke bare stamgjestene fornøyde og beholder en avslappet og hyggelig atmosfære, men kan også øke omsetningen for virksomheten. Aktivitetsposene kan øke omsetningen ved å holde familiekundene i virksomheten lengre og kundene vil derfor bruke mer penger. De kan også øke omsetningen ved å legge inn kostnadene i den eksisterende produktprisen eller belaste en liten sum for dem.

Det er fantastisk å se hvor glade barn og voksne blir når barna får noe helt eget og spesielt til dem. Happy Kids aktivitetsposer gjør livet rett og slett enklere og mer avslappet. Happy Kids er et registrert aksjeselskap som tilbyr aktivitetsposer i hele Skandinavia.

Markedsfør din bedrift gratis på phone.no!

Få gratis:

  • høyere plassering av bedriften i søkeresultatene
  • annonsering av din bedrift på vår hjemmeside
  • videresending av robotsøke­programmer til ditt nettsted
Les mer...

W.B. BRØNNBORING
brønnboring, energibrønn, vannbrønn, brønn, vannpumpe
Septik Tank CO/AS
En solid leverandør av tømme-og vedlikeholdstjenester. Vi håndterer tømming av septiktank, oljeutskiller, sandfangkummer og fettutskiller.
KONFERANSEBUSSEN.NO
Priseksempel 1900,- Oslo > Gardermoen
Be om pristilbud.
Gardex
Rotter, skadedyr, skadedyrkontroll, skadedyrbekjempelse, musefelle.
BESTWEBDESIGN.NO
Komplett webside 4995,-
Ferdig med spesialdesign.
NETTBO.NO
Restaurantsofa 2840,-
Kampanjepris pr. Meter
Gravco AS
Solid leverandører innen vann og avløpsarbeide. Vi håndterer drenering, graving, fuktskader, tette rør og spyling.
TANGENTENBAR.NO
Nittedals største utested
Buss til Oslo når vi stenger kl. 02.30