Annonsering

Lyst til å markedsføre bedriften, produkter, tjenester eller nettside?

Phone.no er døgnet rundt tjenesten med gratis tilgang til profesjonell database over selskaper og institusjoner. Takket være tilstedeværelse i det phone.no katalogen tjenestene dine vil alltid være synlig og lett tilgjengelig for en stor gruppe av kundene dine. Din tilbudet vil komme en potensiell kunde som vil velge å kjøpe et produkt eller vil være på utkikk etter en passende tjenesteleverandør.

Gratis reklame på phone.no

Gratis reklamePhone.no hjemmeside kan du legge til en gratis reklame som vises som en profil side av virksomheten. Hver selskap registrert i katalogen vår har evnen til å legge sin egen logo, oppdatere kontaktinformasjon, firma beskrivelse og lage bildegalleri. Selskapet informasjon er tilgjengelig ikke bare for brukere som er ute etter virksomheten, produkter eller tjenester direkte på phone.no nettsiden, men også for de som bruker www.google.no eller www.bing.no søkemotorer for det.

Hvis bedriften ikke er til stede i vår butikk ennå, kontakt oss og oppgir så mye informasjon som mulig slik at vi kan legge den til i vår database.

Markere din bedrift

Markedsfør din bedriftI tilfelle når selskapet er allerede i katalogen vår, men er ikke nok synlig i søkeresultatene, kan du ta deg av vår betalt tjeneste som vil markedsføre virksomheten din. Pakken lar deg markere din bedrift ved å plassere den i topp ti søkeresultatene. I tillegg tilbyr vi en reklame som vises som et banner i menyen til høyre. Denne typen annonsering omfatter både bilde og tekst beskrivelse som sikkert øker trafikken på nettstedet ditt.

For mer informasjon om tjenesten, kontakt oss via kontaktskjemaet.

W.B. BRØNNBORING
brønnboring, energibrønn, vannbrønn, brønn, vannpumpe
NETTBO.NO
Restaurantsofa 2840,-
Kampanjepris pr. Meter
Septik Tank CO/AS
En solid leverandør av tømme-og vedlikeholdstjenester. Vi håndterer tømming av septiktank, oljeutskiller, sandfangkummer og fettutskiller.
BESTWEBDESIGN.NO
Komplett webside 4995,-
Ferdig med spesialdesign.
Gravco AS
Solid leverandører innen vann og avløpsarbeide. Vi håndterer drenering, graving, fuktskader, tette rør og spyling.
Gardex
Rotter, skadedyr, skadedyrkontroll, skadedyrbekjempelse, musefelle.
KONFERANSEBUSSEN.NO
Priseksempel 1900,- Oslo > Gardermoen
Be om pristilbud.
TANGENTENBAR.NO
Nittedals største utested
Buss til Oslo når vi stenger kl. 02.30